maanantai 12. toukokuuta 2008

Vaikuttaminen tilalaitoksen päiden yli

Tilalaitoksen kantaan voi ehkä vaikuttaa heidän päidensä yli eli suoraan kiinteistölautakuntaan. Tilalaitoksessa näet istuu harmaita byrokraattijurppeja, joita kiinnostaa kulttuuri ja nuorison mielipiteet yhtä paljon kuin sossun tai kelan tätejä. Kiinteistölautakunta, eli edellisten pomot, ovat taas poliitikkoja joita kiinnostaa edes hiukan kentän ääni - ainakin näin vaalivuonna. Kuulemani mukaan lautakuntien jäsenet saavat sen verta vähän oikeaa kontaktia ihmisiin kentältä, että jos näin käy ottavat ainakin asian esille seuraavassa kokouksessaan.

Stop skeptismille tässä!

Ihmiset ovat niin kaukana toisistaan ja kommunikaatiosta eri piirien välillä, että keskustelulla _voi_ vaikuttaa. Kasvokkain keskustelu olisi tietty kaikkein paras keino.

Jos haluat vaikuttaa Jokikadun puolesta, niin täältä löytyvät kaikkein lautakuntalaisten puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet:
http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentid=9276

Soittakaa ja kertokaa, että Jokikatua ja muita sen kaltaisia tiloja kaivataan. Puhuminen on tässä parempaa kuin meilailu. Muistakaa myös olla kohteliata - yllätäviä asioita on saatu aikaan keskustelemalla.

Ei kommentteja: