maanantai 21. huhtikuuta 2008

Suunnittele seinä!

Kulttuurikeskus Jokikatu hakee ulkoista ilmettään. Tällä hetkellä suurin osa seinistä on tagien ja huonojen graffitien peitossa. Aiomme ehdottaa kaupungille, että saisimme maalata ulkoseinät niiltä osin, joissa on jo maalauksia. Nyt julistamme avoimen ehdotushaun kaikille seinän maalaamisesta kiinnostuneille. Näin se käy:

1) Tutustu maalattaviin seiniin. Kohteet valokuvina tässä liitteenä, paikanpäälle saa myös tulla ihmettelemään.

2) Inspiroidu. Etsimme ympäristönsä huomioon ottavia, suurikokoisia seinämaalauksia kaikilla tekniikoilla. Huomioi esim. ikkunat, seinien muoto ym. Toivomme seinistä kokonaisuuksia, joten suunnittele kuvat/teksti tätä silmällä pitäen. Aihe on vapaa, mutta myös teemaa "Joki" tai työtiloihin liittyviä tekstejä voi miettiä. Suunnittele teoksesi peittämään alla olevia tageja ym., ei ottamaan uutta seinä pinta-alaa.

3) Piirrä ideasi paperille ja tuo Jokikadulle tai lähetä sähköpostiin turku2011@turku2011.info aiheella ´Suunnittele seinä´. Liitä kuvan mukaan ainakin tiedot siitä, mille seinälle teos tulisi ja mitkä ovat kuvan mittasuhteet sekä yhteystietosi.

4) Ehdotukset kootaan yhteen 15.5. jolloin ne ovat nähtävillä Jokikadulla. Yhdessä päätetään mitkä ehdotuksista tahtoisimme nähdä seinissä. Näistä kootaan ehdotus, joka lähetetään kaupungille. Toivomme luvan seinien maalaamiseen heltiävän, ja tämän tapahtuessa kutsumme valittujen suunnitelmien tekijät maalaamaan seinät suunnitelmansa mukaisesti.

Seinät:
Rakennuksen julkisivu Jokikadulta päin

Rakennuksen pääty rannasta päin. Tähän olisi hienoa saada esim. teksti "Kulttuurikeskus Jokikatu", mutta kaikki ehdotukset huomioidaan.

Joelta tultaessa pääsisäänkäynti sisäpihalle.

Sisäpiha a.k.a. "Betonikuutio"

"Betonikuution" toinen puoli

Ja vielä "betonikuution" reuna portaista katsottuna

Ei kommentteja: