tiistai 29. huhtikuuta 2008

Loppuviikon ohjelmasta

Vappua vietetään Jokikadulla perinteisissä merkeissä.

30.4.
11:00 Vegaanisten munkkien paisto alkaa suurtalouskeittiössä, rannan raivaus vappukuntoon jatkuu ja tilan koristelu alkaa
15:00 Naamiaisten valmistelua, tule ja naamioidu!
18:00 Naamiaiset alkavat, munkkeja ja simaa saatavilla
illan mittaan akustista musiikkia, elokuvia ja vapputunnelmia

Aattona kello 18 pidetään myös ohjelmakokous. Jos sinulla suunnitelmia Jokikadun tulevaisuuden suhteen, on läsnäolosi on toivottavaa. Tämä koskee erityisesti pidemmän tähtäimen projekteja - esim. teatteria tai työpajoja. Tulevaisuudessa ohjelmakokoukset siirtyvät maanantaille.

Toivomme vapusta hilpeää naamiaisjuhlaa, ei känniördäämistä. Ryyppäämään voi mennä muuallekin. <3

1.5.
12:00 Brunssi rannassa. Omat eväät mukaan Olet myös tervetullut tekemään brunssisapuskaa Jokikadulle ennen rantaan siirtymistä.

Perjantaina elokuvailta

19:00 Invisible Children. Dokumentti LRA:n entisistä lapsisotilaista ja heidän yrityksestään sopeutua uudelleen Ugandan yhteiskuntaan.

TÄSSÄ:VÄLISSÄ Omia tekeleitä, tuo tekijänoikeusvapaat lyhytelokuvasi, animaatiosi, musiikkivideosi ym. muidenkin nähtäväksi.

22:00 Zeitgeist. Dokumentti siitä, kuinka ihmistä voidaan hallita uskonnon, talouden ja sodankäynnin keinoin.

* * * * * * * * * * * *

Perjantain projektoriongelmien ja vähäisen kävimäärän vuoksi ei elokuvia näytetty. Perjantaiksi tarkoitetut elokuvat näytetään mahdollisesti sunnuntaina talokokouksen jälkeen.

* * * * * * * * * * * *

Lauantaina vuorossa turkulainen progekattaus

Lauantaina 3.5. on tiedossa taas lisää elävää musiikkia. Illalla lavan valtaavat Half Apple, Lost Paragraph ja dasputnik. Luvassa taattua ja taatusti turkulaista progressiivista musiikkia.

* * * * * * * * * * * *

Alustava soittoaikataulu:

21 Half Apple
22 Lost Paragraph
23 dasputnik

* * * * * * * * * * * *

PS. Kellonajat, mahdolliset lisäykset sekä muutokset päivittyvät ohjelmaan jahka kerkiävät. Kannattaa siis käydä tarkistamassa myöhemminkin.

Sunnuntai

18:00 Kaikille avoin talokokous.

Ei kommentteja: